Kan ku kejar cinta kamu. Kan Ku Kejar Cinta Kamu Full Episod Online 2018-07-19

Kan ku kejar cinta kamu Rating: 4,9/10 1280 reviews

Kan Ku Kejar Cinta Kamu Full Episod Online

kan ku kejar cinta kamu

Belum lagi reda hal Mikael dan Hafez, muncul pula karakter kanak-kanak bernama Adam yang mencari ibunya! Duri dan Cinta Tiada Akhirnya jauh lebih baik. Drama Kan KuKejar Cinta Kamu Episod 16 : Semalam telah ditayangkan drama Kan Kukejar Cinta Kamu. Dan, tak mustahil Raiyan yg keliru terus lari! Saya suka realiti hidup yang begitu. Inilah suspens yang mendebarkan untuk pembaca sekelian. Drama Kan Ku Kejar Cinta Kamu Dan Sinopsis.

Next

Drama Kan KuKejar Cinta Kamu Episod 16

kan ku kejar cinta kamu

This review has been hidden because it contains spoilers. Berjaya tak agaknya ingatan Ray dipulihkan? Alma merahsiakan statusnya kerana bapanya sebelum ini pernah berpesan supaya dia tidak mendekati keluarga Datuk Raqib. Kan Ku kejar Cinta Kamu Live Episod 16 Full 10 Jaunary 2019. Kan Ku kejar Cinta Kamu Live Episod 16 Latest New Online. Yang menjadi masalahnya sekarang, perkahwinan mereka belum didaftarkan. Jejaka penuh misteri itu kadang-kadang boleh berubah menjadi seorang pemarah, kasar, jahat dan semua sikap mazmumahlah senang cakap! Siapa agaknya yang membongkar rahsia keluarga Raqib? Malangnya, belum sempat Raiyan mengenalkan isteri yang dinikahinya itu, Raiyan kemalangan dan hilang ingatan.

Next

Fendy Bakry Hero Drama Kan Ku Kejar Cinta Kamu (Adaptasi Novel)

kan ku kejar cinta kamu

Bila semua orang berpaling dan tidak mahu mengikut arahan Nek Bonda , Nek Bonda terus merancang ingin membunuh Alma dengan mengupah orang gaji meletak racun dalam minuman Alma. . Tak kuasa nak tambah drama. Ini author Ombak Rindu tau. Rupanya, Nek Bonda ala-ala Hitler! Nak baca buku atau tahu jalan cerita sepenuhnya silalah cari buku ini di kedai-kedai buku berhampiran. Sebelum tu dia sempat mengamuk di pejabat Ray dan berterus terang dengan Ray tentang status hubungan mereka.

Next

Sipnosis Drama Kan KuKejar Cinta Kamu

kan ku kejar cinta kamu

Sementara itu, Han Yeo Reum Chae Soo Bin adalah seorang wanita yang suka untuk bekerja di Lapangan Terbang Incheon tetapi tidak pernah menaiki dalam pesawat. Tahniah Fauziah Ashari kerana tidak jemu menulis kisah-kisah cinta yang didambakan pembaca. Ringkasan dari saya: Kisah suami-isteri yang terpaksa menempuh dugaan yang diciptakan oleh keluarga masing-masing. Drama ini akan menemui penonton pada bulan 05 November 2018 nanti, setiap hari Isnin -Khamis jam 10. Dia redah lagi onak dan duri demi mengembalikan bahagia dua tahun tiga bulan mereka bersama, bercinta dan berkahwin ketika di Ireland tanpa kelibat Dilaila, Huzail, Qistina, Zack, papa, abah dan Nek Bonda si Hitler.

Next

Kan Kukejar Cinta Kamu by Fauziah Ashari

kan ku kejar cinta kamu

Ibu lagi suka if husband dia tunjukkan rasa kesal habis2an tau. Datuk Seri Hakim sangat kecewa sampai kena serangan jantung. Nek bonda yang digelar 'Hitler' orang berkuasa dalam keluarga Raqib mengetahui Ray sudah berkahwin dengan Alma tetapi disebabkan dendamnya dengan keluarga Alma, Nek Bonda merahsiakan kewujudan Alma daripada Ray. Dia langgar perintah papanya dalam diam. Im the odd one out.

Next

Fendy Bakry Hero Drama Kan Ku Kejar Cinta Kamu (Adaptasi Novel)

kan ku kejar cinta kamu

Saya kat rumah dah macam storyteller. Sebenarnya Dato Raqib merogol adik perempuan Dato Sri Helmi hingga melahirkan Faris. Alma yang rasa dia patut bertanggungjawab atas semua kejadian yang menimpa keluarganya, menghilangkan diri selama 2 tahun. Raiyan ni mudah terikut dengar kata org. Bapa Alma, Datuk Seri Hakim pula mahukan Alma berkahwin dengan Huzail Hafidz Roshdi , anak rakan kongsinya.


Next

Resensi Novel: Kan Ku Kejar Cinta Kamu

kan ku kejar cinta kamu

Nanti dia beri laluan pada isteri hero. Nek Bonda memilih Dilaila untuk dikahwinkan dengan cucu kesayangannya itu. Ibu punya drama masih berjalan lagi ni. Dapatkah Alma mengenepikan garangnya Nek Bonda dan egonya Datuk Raqib?? Setiap drama petikan dari novel pasti di tanya bagus ke tidak, next episode apa jadi. Kental betul si kak Amyra tu, ya bu. Pertemuan kedua kalinya lepas tu pula menemukan Datuk Seri Hakim bapa Alma dengan Nek Bonda Ray. Sebuah perkahwinan yang tidak direstui kedua belah pihak baik family Alma mahupun Raiyan.


Next

Kan Ku kejar Cinta Kamu Live Episod 16 Full Latest Tonton Drama

kan ku kejar cinta kamu

Anak saya pula masih kecil masa tengok drama ni. Nek Bonda memilih Dilaila untuk dikahwinkan dengan cucu kesayangannya. Drama adaptasi novel yg berjudul Kan kukejar Cinta Kamu. Kan Ku kejar Cinta Kamu Live Episode 16 Full Youtube Video. Mampukah Maryam terus hidup dengan karakter-karakter lain Mikael? Harapan Alma dan Raiyan ialah untuk mengeratkan dan menyambung silaturrahim kedua keluarga mereka. Tambahan pula kedua keluarga saling bermusuh sejak sekian lama atas suatu salah faham yang tidak dileraikan. Dan, tak mustahil Raiyan yang keliru terus lari! Bapa Alma, Datuk Seri Hakim pula mahu Alma berkahwin dengan Huzail, anak rakan kongsinya.

Next